Om gästhuset

VYER FRÅN UTEPLATSEN

Kontakta mig

Lotta Nordstedt

Eljaröd 4902

273 56 Brösarp


0708-920724
hyra@tjornerod.se


Kör på väg 19,

mellan Eljaröds by och Mariavall kloster finns skylt "Tjörneröd 1" och "Uppvik & döttrar".


Följ grusvägen och sväng höger vid andra stora gården på höger sida. Framme!


OM GÄSTHUSET


Hundvänligt boende med inhägnad uteplats. Här kan du och din hund ha en skön vistelse. Gården ligger naturskönt och avskilt med långsträckta vyer. Här finns gott om plats för oss alla inklusive dig som vill hyra mitt gästhus på Österlen! Det finns en utedusch under sommarhalvåret i anslutning till gästhuset för den som gillar att duscha i guds fria natur och bäst av allt, tillgång till mitt privata wildlife outdoor-spa, enligt överenskommelse, året om!


Ett eget hus. En riktig bostad på 80 kvm på ett plan. En gammal lada med genuin stämning, stallfönster, putsade väggar och brädgolv i kombination med modern och öppen planlösning. Huset lämpar sig väl för dig med en eller flera fyrfota vänner. Hundar är speciellt välkomna då uteplats och gräsmatta är inhägnad och din hund kan springa in och ut som den önskar. Det bor två katter här - så utanför inhägnaden är det hund i koppel som gäller.


Glasdörr till uteplats mot öster. Morgonsol och sol på uteplatsen under hela dagen. Gräsmatta, stenlagd uteplats, utomhuskamin & Webergrill (ta med eget kol). Hundvänligt med inhägnad uteplats. För kvällssol finns sittplats mot väster dock utan inhägnad för hund. 


Stort och öppet sällskapsrum med 3-sitssoffa, fåtölj, matplats och kamin (ved ingår). Stort matbord. Rymd och högt i tak. Det finns ett vackert välstämt gammalt piano som jag gärna ser att du spelar på. Avskild del för sovrum med lyxig dubbelsäng, sköna täcken och skrivbord. Badrum med badkar, toa, handfat och handdukstork. 


Bekvämt och välutrustat kök. I gästhuset sköter Du dig själv med frukost och eventuell matlagning. Mataffär finns i närmaste by som är Brösarp eller Sankt Olof. Mina varmaste rekommendationer att besöka Byvägen 35, surdegsbageriet i Sankt Olof för bröd, sötsaker och lunch. Brösarps Gästis, Talldungen i Brösarp och fantastiska Taste Celebration vid Andrarum/Christinehofs slott är värt ett besök. 


Den lyxig dubbelsäng är bäddad och väntar på dig! Jag ordnar med sänglinne och handdukar till både dusch och bastubad. Badrock, tofflor och badhatt finns här. Är du allergisk - ta med eget. Och som sagt, både människor och djur är välkomna! Tv (basutbud), Cromecast/Netflix finns för filmtittning. Fiber och Wi-Fi finns tillgängligt både inne och ute. 


Du har tillgång till mitt privata wildlife outdoor-spa med vedeldad bastu, pool, & utedusch under glastak (du fri tillgång till spaet enligt överenskommelse). 


Huset är rymligt för två eller om du väljer att komma själv är du varmt välkommen. Här finns en lyxig dubbelsäng och två enkelsängar. Max fyra personer kan bo i huset.