Livet på landet

LIVET PÅ LANDET

ATT LEVA, BO OCH VERKA


Jag, Lotta Nordstedt, kommer ursprungligen från Malmö och flyttade till Österlen för över 25 år sedan. Det var kärleken till landskapet, naturen och den livsstil som det innebär att bo på landet som drog mig hit. Det är katterna Strumpan och Lillemannen, hunden Morriz, alla praktiska saker, renovera och att ständigt upptäcka nya promenader som gör att jag trivs så bra. Jag, mina djur och företaget (Uppvik & döttrar) bor på gården i Tjörneröd. Ett nytt intresse har blomstrat upp ganska nyligen och därför öppnar det möjligheten att hyra ut gästhuset. Jag har nämligen blivit med husbil! Ett rullande hotellrum! Hade jag inte varit mäklare och sålt hus på Österlen så hade jag kunnat bli en bra ambassadör för husbilslivet. Vilken frihet!


Oavsett i vilket hus jag har bott i, har någon form av möjlighet till vattenkontakt utomhus varit viktigt. I det första lilla torpet fanns det en vattenkanna fäst i en trädgren med ett snöre för dusch. Numera har mitt intresse utvecklat sig till ett helt spa utomhus!


Maila mig på hyra@tjornerod.se

Välkommen till mitt utomhus-spa i Tjörneröd.

Här städas poolen i januari månad inför veckans kallbad! Micke på Miami Pool har aldrig någonsin haft en genomgång av poolutrustningen mitt vintern ;-)